گردشگری ایران

آش برگ و ترشی

آش برگ و ترشی

 

 

آش برگ و ترشی یکی از غذاهای شهر سنجان در استان مرکزیست.این غذا بیشتر در روز های سرد زمستان و برای جلوگیری از سرما خوردگی استفاده می شود. مواد این غذا شامل، نخود، لوبیا،عدس برگ اسفناج یا برگ چغندر، پیاز ، سیر ، نعنا ، نمک، زردچوبه، رشته، برگه ی زردآلو، سرکه و شکر است.

 برای تهیه ی آش برگ و ترشی،ابتدا نخود و لوبیا را می پزند بعد عدس را اضافه می کنند و پس از نیم پز شدن عدس،برگ اسفناج یا برگ چغندر خرد شده را به آن اضافه کرده و می گذارند خوب جا بیفتد،سپس برگه ی زردآلو را داخل مواد آش می ریزند و پس از پختن آن، رشته را به اندازه ی 5یا6سانتی متر خرد کرده و اضافه می کنند .بعد از اضافه کردن رشته آشی،زردجوبه ، نمک و سرکه را اضافه می کنند و در صورت ترش بودن سرکه کمی شکر و یا شربت شکر به آش اضافه می کنند.آش برگ ترشی را روان تر از آش های دیگر از روی حرارت بر می دارند و به دلخواه با پیاز داغ،نعنا داغ و سیر داغ که قبلا آماده کرده اند تزئین می کنند.

منبع: www.markazi.irib.ir

آش برگ و ترشی


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *