قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

آش برگ و ترشی

آش برگ و ترشی

 

 

آش برگ و ترشی یکی از غذاهای شهر سنجان در استان مرکزیست.این غذا بیشتر در روز های سرد زمستان و برای جلوگیری از سرما خوردگی استفاده می شود. مواد این غذا شامل، نخود، لوبیا،عدس برگ اسفناج یا برگ چغندر، پیاز ، سیر ، نعنا ، نمک، زردچوبه، رشته، برگه ی زردآلو، سرکه و شکر است.

 برای تهیه ی آش برگ و ترشی،ابتدا نخود و لوبیا را می پزند بعد عدس را اضافه می کنند و پس از نیم پز شدن عدس،برگ اسفناج یا برگ چغندر خرد شده را به آن اضافه کرده و می گذارند خوب جا بیفتد،سپس برگه ی زردآلو را داخل مواد آش می ریزند و پس از پختن آن، رشته را به اندازه ی ۵یا۶سانتی متر خرد کرده و اضافه می کنند .بعد از اضافه کردن رشته آشی،زردجوبه ، نمک و سرکه را اضافه می کنند و در صورت ترش بودن سرکه کمی شکر و یا شربت شکر به آش اضافه می کنند.آش برگ ترشی را روان تر از آش های دیگر از روی حرارت بر می دارند و به دلخواه با پیاز داغ،نعنا داغ و سیر داغ که قبلا آماده کرده اند تزئین می کنند.

منبع: www.markazi.irib.ir

آش برگ و ترشی

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

آش یخ – غذای محلی آذربایجانی

  اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذاهای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *