گردشگری ایران

ته‌چین فیروزکوهی

ته‌چین فیروزکوهی

ته‌چین فیروزکوهی یکی از غذاهای محلی فیروزکوه است.

مواد اولیه:

  • برنج چهار پیمانه
  • سبزی‌پلویی ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی سردست ۲۵۰ گرم
  • چغندر یک تا دو عدد
  • هویج دو عدد
  • قیسی زردآلو نصف پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • گَردِ لیمو دو قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.

ته‌چین فیروزکوهی1

منبع:

 ویکی کتاب

www.dolan.ir

ته‌چین فیروزکوهی

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *