ته‌چین فیروزکوهی

ته‌چین فیروزکوهی یکی از غذاهای محلی فیروزکوه است.

مواد اولیه:

  • برنج چهار پیمانه
  • سبزی‌پلویی ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی سردست ۲۵۰ گرم
  • چغندر یک تا دو عدد
  • هویج دو عدد
  • قیسی زردآلو نصف پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • گَردِ لیمو دو قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.

ته‌چین فیروزکوهی1

منبع:

 ویکی کتاب

www.dolan.ir

ته‌چین فیروزکوهی

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *