قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

سر گنجشکی تهرانی

سر گنجشکی تهرانی

سر گنجشکی تهرانی یکی از غذاهای محلی استان تهران است.

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و گوجه فرنگی هر کدام ۵۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ دو عدد
  • سیر یک حبه
  • برنج یک قاشق غذاخوری
  • آب نیم لیتر
  • پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز ریز رنده شده مخلوط می‌کنیم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم آسیاب کرده و به این مواد اضافه می‌نماییم. یک سیب‌زمینی متوسط را چرخ کرده به این مواد می‌افزاییم. نمک، فلفل و زردچوبه زده و آنقدر ورز می‌دهیم تا دیگر مواد به دستمان نچسبد. سپس سیب‌زمینی‌ها را به صورت مکعب‌های سه سانتی‌متری خرد کرده. پیازداغ را داخل قابلمه ریخته، آب، نمک و زردچوبه همراه را هم اضافه می‌کنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و پوره کرده داخل قابلمه می‌ریزیم. پس از این‌که چند جوش زد گلوله‌های کوچک از مواد گوشت برداشته به اندازه سرگنجشک به قابلمه اضافه می‌نماییم. سیب‌زمینی‌های خرد شده را هم افزوده سیر و روغن هم می‌ریزیم. در ظرف را می‌ببندیم تا به مدت ۴۵ دقیقه بجوشد، غذای ما آماده است.

سر گنجشکی تهرانی1

نکته:

استفاده از سیب‌زمینی چرخ شده و برنج آسیاب شده در مواد گوشت به خاطر پف کردن کله گنجشکی‌ها پس از پختن است. به جای گوجه‌فرنگی می‌توانید از دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

منبع:

 ویکی کتاب

www.dolan.ir

سر گنجشکی تهرانی

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

آبگوشت بامیه ایلام

  آبگوشت بامیه یا آو گوشت بامیه یکی از غذاهای استان ایلام است. مواد اولیه: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *