قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

نون زرد (نون چربی)

نون زرد (نون چربی)

 

غذایی بسیار لذیذ که به خاطر ماشینی شدن زندگی ها باید با احتیاط ان را درست و مصرف کنیم.تا همین چند سال پیش ناهار روز عروسی خونه داماد نون چربی بود و چه به دل مینشست.

مواد لازم برای ۵ نفر

۱-گوشت بدون استخوان و با چربی نیم کیلو

۲-نخود لپه شده ۲پیمانه

۳-پیاز درشت ۱عدد

۴-نمک و زرد چوبه به میزان لازم

۵-زعفران ساییده شده یک قاشق غذا خوری

۶-روغن حیوانی ۴قاشق غذا خوری

۷-کشمش سرخ در صورت تمایل ۱ پیمانه

پیاز را ریز خرد ودر روغن  تفت میدهیم. گوشت را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم.ادویه جات  و اب را اضافه کرده روی اجاق قرار میدهیم.نخود های لپه شده را تفت میدهیم(این کار بخاطر جلو گیری از له شدن لپه ها در حین پخت است)و بعد از نیم ساعت از جوش امدن غذا ،لپه ها را اضافه میکنیم.زعفران را در اخر پخت به غذا اضافه میکنیم.وقتی غذا پخت کشمش ها را تفت داده و با روغن به ان اضافه میکنیم.اب غذا را در ظرف گود و بزرگی ریخته و نان ها را یکی یکی در ان خیس یا به قول خود مون زرد میکنین.وقتی یک طرف نان کاملا زرد شد مقداری از مایه خورش در وسط ان قرار می دهیم و در ظرف مناسب سرو میکنیم.

منبع: www.majdifamily.com

نون زرد (نون چربی)

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

نافله خوزستانی

  نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست. گوشت چرخ کرده و آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *