گردشگری ایران

آش بادمجان ملایر

آش بادمجان ملایر

 

 

 

 

 

این آش خوشمزه آش بادمجان ملایره که با طرز پخت این آش آشنا می شویم .

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر بادمجان ۲۰۰ گرم بلغور ۱ فنجان گوشت گوسفند ۳۰۰ پیاز ۱ عدد عدس نصف فنجان نعناع سیر زردچوبه فلفل نمک مقدار روغن یک چهارم فنجان طرز تهیه آش بادمجون ملایری: بادمجان حلقه شده باشد , بلغور گندم خیس خورده باشد , گوشت دنده با استخوان باشد , عدس تمیز و شسته شده باشد , نعناع و سیر سرخ شده باشند . گوشت استخوان دار را با پیاز و ۴ لیوان آب , زردچوبه , نمک و فلفل داخل دیگ زودپز می گذاریم تا بپزد , پس از پخته شدن عدس آن را به گوشت پخته اضافه می کنیم , بلغور را در قابلمه جدا با ۷ لیوان آب بهمراه پیاز خرد و سرخ شده می گذاریم تا به مدت یکساعت با حرارت ملایم بپزد , سپس آنرا به گوشت و آبگوشت و عدس اضافه می کنیم ( استخوانهای گوشت را باید جدا کرده سپس بگوییم )‌همه مواد را مخلوط کرده و مقداری هم می زنیم , بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم , سپس با مقداری نعناع و سیر سرخ شده به میزان ۳ قاشق غذاخوری در آش ریخته و هم می زنیم تا با حرارت ملایم جا بیفت , اکنون آش را در ظرف میکشیم و با پیاز و نعناع سرخ شده روی آش را تزیین می کنیم.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *