گردشگری ایران

آش کاچی همدانی

آش کاچی همدانی

کاچی

 

مواد لازم

: بلغور ۱ لیوان

 آب ۵ لیوان

 سیر ۱ بوته

کشک به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن ۱ قاشق غذاخوری

 روغن حیوانی یا کره در صورت تمایل

طرز تهیه:

بلغور رو بعد از پاک کردن و شستن حدود ۱ ساعت خیس می کنیم (اگه وقت کافی داشتید می تونید به جای خیس کردن همینمدت زمان رو به زمان پخت اضافه کنید.) بلغور و آب رو به همراه روغن (روغن فقط برای اینه که آش سر نره) با حرارت کم می زاریم خوب بپزه و لعاب بده وقتی بلغور پخته شده سیر های پوست کنده رو همراه نمک به آش اضافه می کنیم و تا وقتی سیرها پخته شه میزاریم رو حرارتملایم بمونه .تو مدت زمانی که قابلمه رو حرارته چند بار آش رو هم می زنیم تا ته نگیره وقتی آش پخته شد موقع سرو غذا کمی کره یا روغن حیوانی ، البته در صورت تمایل روی آش میریزیم و به همراه کشک و سیر کوبیده ی خام ، که بستگی به ذائقه هر فرد دارد نوش جان می کنیم!!


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *