گردشگری ایران

تاس کباب مرغ اردبیل

تاس کباب مرغ اردبیل

 

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

سینه مرغ: ۲ عدد، بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده.
ران مرغ: ۴ عدد، پوست گرفته.
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری.
موسیر: ۲۰۰ گرم، پوست گرفته.
سیر: ۲ بوته، خرد شده.
زنجبیل تازه: ۴ سانتی‌متر، رنده شده.
پودر زیره: یک قاشق سوپ خوری.
تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده.
چوب دارچین: ۲ عدد، کوچک.
گردو: ۳۷۵ گرم، آسیاب شده.
عصاره مرغ: ۵۰۰ میلی‌لیتر.
عسل: یک قاشق سوپ‌خوری.
گشنیز: ۲ قاشق سوپ‌خوری، ساطوری شده.
زعفران و چیلی: مقداری، ساییده شده.

روش تهیه:

۱- اجاق را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. تکه‌های مرغ را خوب ادویه زده، روغن را در یک تابه متوسط و نسوز گرم می‌کنیم. مرغ‌ها را درون ظرف خوب سرخ می‌کنیم تا کاملا برشته شوند، بعد آن‌ها را از ظرف خارج می‌کنیم.

۲- شعله گاز را کم کرده، موسیرها را در تابه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. حالا سیر و زنجبیل رنده شده را هم به آن اضافه کرده و برای ۳۰ ثانیه بپزید و بعد تمام ادویه‌ها را داخل تابه ریخته و به مدت یک دقیقه تفت دهید.

۳- گردوهای آسیاب شده را با مواد داخل تابه حسابی مخلوط کنید تا طعم ادویه‌ها به خورد گردو برود. حالا مرغ‌ها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذارید تا برای ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.

تاس کباب مرغ اردبیل

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *