گردشگری ایران

ترحلوا با هویج،افطاری استان همدان

ترحلوا با هویج افطاری استان همدان

 

 

 

مواد تشکیل دهنده:
هویج : نیم كیلو
شكر : یك استكان
زعفران : نصف استكان
گلاب : یك استكان
روغن : نصف استكان
آرد برنج : یك پیمانه
هل آسیاب شده : 3 عدد
دارچین : به مقدار لازم

متن دستور آشپزی:

ترحلوای هویج یكی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است كه سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد كنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب كه طلایی شد زعفران، آب، روغن و شكر را به هویج ها اضافه كنید و مواد را خوب به هم زده تا كمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه كرده و پس از كمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین كنید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *