گردشگری ایران

دو پیازه‌ ی میگو (غذای محلی جنوب)

دو پیازه‌ی میگو

 

مواد لازم:

میگو‌ی پاک شده                 500 گرم

پیاز                                     1 کیلوگرم

رب گوجه فرنگی                  3 تا 4 قاشق غذاخوری

روغن                                  2 تا 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه               مقداری

 

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.

میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.

آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می‌کنیم.

در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم.

بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد.

آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکته :

بعضی ها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمه ای سرخ شده هم به آن اضافه می کنند.

لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می شود.

رویا کیانی

هفته نامه محلی نصیر بوشهر

دوپیازه ی میگو،غذای محلی جنوب

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *