گردشگری ایران

دیگچه مشهدی

دیگچه مشهدی

دیگچه مشهدی یکی غذاهای سنتی و محلی مشهدی‌ها است که بیشتر در ماه‌های محرم و صفر پخته می‌شود.



دیگچه

 
 

مواد اولیه:

برنج نیم دانه و شکر: هر کدام ۵۰۰ گرم

 هل ساییده شده: ۳۰ گرم

شیر: سه لیتر

 زعفران و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم

دیگچه 2

طرز تهیه :

* برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد

*سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم.

 *زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.

*در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم.


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

2 پاسخ به “دیگچه مشهدی”

  1. فاطمه نیم‌رخ

    حتما درست میکنم

    1. زهرا مرادی نیم‌رخ
      زهرا مرادی

      باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
      چقدر خوب…نوش جان…
      موفق باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *