گردشگری ایران

سیب پلوی کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی

سیب پلو

سیب پلوی کرمانشاهی بومی شهر کرمانشاه است.

مواد لازم:

برنج ۵ پیمانه
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
کره یا روغن ۱۰۰ گرم
زعفران و نمک به میزان لازم

طرز پخت:

برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس می‌کنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده، وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه می‌کنیم ۲ تا ۳ جوش که زد برنج را صاف می‌کنیم بعد مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست می‌کنیم بعد برنج را حدود دو کفگیر ریخته شوید را می‌پاشیم دوباره برنج ریخته لابه لای برنج و سیب زمینی شوید می‌پاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم می‌گذاریم تا دم بکشد بعد با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین می‌کنیم.


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *