گردشگری ایران

معرفی کتاب ( آشنایی با توریسم چای (ایران): راهنمای کاربردی)

نويسنده: همیرا زمانی‌ فراهانی

ناشر: مهکامه

۲۴۲ صفحه – رقعی (شومیز) – چاپ ۱ – ۵۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8731-67-2

تاریخ نشر: 11 خرداد 1398

كد دیویی: ۳۳۸.۴۷۷۹۶۵۶

زبان كتاب: فارسی

محل نشر: تهران – تهران

 

معرفی مختصر كتاب:

در اين کتاب، مخاطب ضمن آشنايی کافی با نوشيدنی چای، گونه‌ ها، روند توليد و آماده‌ سازی آن، با برگزاری اجرايی اين نوع توريسم در ايران و جهان آشنا خواهد شد. مطالعه اين کتاب به‌ تمامی علاقه‌ مندان به صنعت چای، دانش‌ پژوهان، متخصصين، فعالين، مسئولين و مشتاقان پيشرفت و تعالي صنعت ايران‌ گردي جهانگردی کشورمان ايران، توصيه می شود.

 

 

منبع: www.ketab.ir

 

 

آشنایی با توریسم چای (ایران): راهنمای کاربردی

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *