گردشگری ایران

گوجه آش

گوجه آش

 

گوجه آش غذای محلی استان گلستان است.

برای تهیه این آش، ابتدا گوشت را با پیاز و گوجه فرنگی تفت می‌دهند. سپس به آن آب، نمک، فلفل و برنج اضافه می‌کنند و آن را روی شعله ملایم قرار می‌دهند تا جا بیفتد. بعد از ۲ تا ۳ ساعت آش آماده می‌شود و به آن نعناع داغ می‌زنند.

گوجه آش


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *