گردشگری ایران

گوجه پونه

گوجه پونه ایلام

 

 

اين غذا را در زمان‌هاي گذشته چوپانان ايلامی استفاده مي‌كردند

اما با طعم و مزه خوبي كه دارد امروزه اكثر مردم آن را ميل مي‌كنند و مطمئن هستم كه شما هم از درست كردن آن لذت كافي را خواهيد برد.

مواد لازم :

گوجه‌فرنگي بزرگ چهار عدد

پياز يك عدد

پونه چهار ساقه

كره دو قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه:

پياز را خلالي خرد كرده و در كره تفت مي‌دهيم تا طلايي شود. گوجه‌فرنگي‌ها را هم خرد كرده و به پياز افزوده و تفت مي‌دهيم تا آب آن كاملا كشيده و سرخ شود.

ادويه ها و پونه خرد شده را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. پس از كمي تفت دادن وقتي عطر پونه بلند شد غذا حاضر است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *