گردشگری ایران

گردشگری ایران

  • معرفی کتاب (آشنایی با مدیریت و عملیات بخش های گوناگون هتل)

    معرفی کتاب (آشنایی با مدیریت و عملیات بخش های گوناگون هتل)

      تالیف و ترجمه: مصطفی محمودی ناشر: مهکامه ۲۴۰ صفحه – وزیری (شومیز)  چاپ: ۱ – ۵۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8731-92-4 تاریخ نشر: ۹۸/۱۱/۰۷    كد دیویی: ۶۴۷.۹۴۰۶۸   زبان كتاب: فارسی محل نشر: تهران – تهران معرفی مختصر کتاب: مدیریت مناسب فعالیت های انسانی می تواند کسب و کارهای انسان محور از جمله هتل ها […]

  • معرفی کتاب (آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان)

    معرفی کتاب (آیین ها و مراسم آیینی ایران و جهان)

    مؤلفان: احمد تمیم‌ داری، مریم نوتاش ناشر: مهکامه ویراستار: معصومه اکبری زبان: فارسی رده‌بندی دیویی: 203.8 سال چاپ: 1398 نوبت چاپ: 1 تیراژ: 500 نسخه تعداد صفحات: 185 شابک 10 رقمی: 6008731727 شابک 13 رقمی: 9786008731726 توضیح کتاب: شناخت ادیان، عرفان‌ ها، آیین‌ ها و باورداشت های ملل گوناگون از ضروری‌ ترین جستارها به شمار […]

  • معرفی کتاب (برنامه ریزی و خط مشی گذاری توسعه گردشگری)

    معرفی کتاب (برنامه ریزی و خط مشی گذاری توسعه گردشگری)

      به انضمام نمونه سوالات کارشناسی ارشد و دکتری گردشگری    نويسنده: رضا نوابی ناشر: مهکامه ۴۰5 صفحه – وزیری (شومیز) – چاپ ۱ – ۵۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8731-66-5 تاریخ نشر: 1 خرداد 1398 كد دیویی: ۳۳۸.۴۷۹۱۰۹۵۵ زبان كتاب: فارسی محل نشر: تهران – تهران   معرفی مختصر کتاب: در کتاب حاضر، مباحث مربوط به […]

  • پل پردلیس،کاغذکنان

    پل پردلیس،کاغذکنان

    پل پردلیس معبر کلیه کسانی بود که در جهت شمال و جنوب به هر دلیلی از اردبیل می گذشتند. بسیاری از سیاحان و مأموران و مسافران داخلی و خارجی که از ایران به قفقاز و روسیه می رفتند و یا از آن سرزمین ها به ایران می آمدند ناگزیر از این پل، که در خاک […]

  • پل کوچک خدا آفرین، کلیبر

    پل کوچک خدا آفرین، کلیبر

    این اثر در تاریخ ۵ اسفند ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۸۵۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این پل‌ ها بر روی رودخانه‌ ارس در مجاورت دهستان كیوان بخش خدا آفرین و 80 كیلومتری شمال شهرستان كلیبر، به فاصله حدود 100 متری از همدیگر قرار دارد. در حال حاضر، یكی از […]

  • پل گاران(کردلان)، مریوان

    پل گاران(کردلان)، مریوان

       پل تاریخی گاران یکی از بناهای تاریخی استان کردستان است و در نزدیکی شهر مریوان قرار دارد.این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۷۹ با شماره ثبت ۳۵۹۱ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. پل گاران روی رودخانه دایمی ” گاران ( چم گاران) که از ارتفاعات بلند و برف […]

  • رودخانه چاری

    رودخانه چاری

      این رودخانه از ارتفاعات شیرینک چهار طاق سرچشمه می‌ گیرد و در شهرستان بردسیر جریان می‌ یابد و در نهایت به دشت باغین (از توابع بخش مرکزی شهرستان کرمان) می‌ ریزد. این رودخانه در اواخر زمستان و اوایل بهار طغیان می‌کند ولی در بیشتر سال‌ ها در تابستان بی‌ آب می‌ شود.   منبع: […]

  • پل کوریجان

    پل کوریجان

    این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۷۹ با شمارهٔ ثبت ۳۲۴۸ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. پل کوریجان در ۲۲ کیلو متری شمال همدان و سمت چپ جادهٔ همدان – تهران بر روی یکی از انشعابات رود قره‌ چای احداث گردیده‌ است. پل کوریجان در شهرستان کبودراهنگ، بخش مرکزی، […]

  • دریاچه گیلارلو

    دریاچه گیلارلو

    معرفی دریاچه گیلارلو دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی استان اردبیل در سال ۷۵ با هشت میلیون مترمکعب حجم آب با هدف تامین آب شرب شهر گرمی احداث شد که با انتقال آب جعفرآباد به گرمی و رفع مشکل آب این شهر دریاچه مصنوعی گیلارلو به دلیل موقعیت جغرافیایی و چشم انداز زیبا به عنوان منطقه […]

  • تونل برفی ازنا

    تونل برفی ازنا

    تونل برفی یکی از آثار طبیعی شهرستان ازنا در لرستان است. این تونل به‎ صورت طبیعی در برف و یخ‌ های دامنه اشترانکوه در منطقه کمندان شهرستان ازنا به‎ وجود آمده است. طول این تونل بالغ بر ۸۰۰ متر و ارتفاع آن از کف تونل تا سقف بین 2.5 تا ۳ متر است؛ از این […]

  • حلیم ماش و قمری (اصفهانی)

    حلیم ماش و قمری (اصفهانی)

    کلم قمری دارای کلسیم، آهن، ویتامین سی و کربوهیدارت می باشد که در غذای “حلیم ماش و قمری” نیز بکار رفته است. ماش و قمری نمونه دیگری از غذاهای سنتی اصفهان می باشد. مواد لازم برای حلیم ماش و قمری (اصفهانی): قمری متوسط 3 تا 4 عدد گوشت 350 کیلو پیاز 2 عدد خلالی و […]

  • خورش به اصفهانی

    خورش به اصفهانی

      “خورش به” یک خورش اصیل و سنتی اصفهانی می باشد که آن را هم به صورت شیرین و هم ملس درست می کنند و طعم عالی و دلچسبی دارد. مواد لازم برای خورش به اصفهانی: گوشت خورشی 300 گرم به خورد شده 3 لیوان آلو خشک 25 عدد پیاز خورد شده 1 لیوان رب […]