آش برگ و ترشی

 

 

آش برگ و ترشی یکی از غذاهای شهر سنجان در استان مرکزیست.این غذا بیشتر در روز های سرد زمستان و برای جلوگیری از سرما خوردگی استفاده می شود. مواد این غذا شامل، نخود، لوبیا،عدس برگ اسفناج یا برگ چغندر، پیاز ، سیر ، نعنا ، نمک، زردچوبه، رشته، برگه ی زردآلو، سرکه و شکر است.

 برای تهیه ی آش برگ و ترشی،ابتدا نخود و لوبیا را می پزند بعد عدس را اضافه می کنند و پس از نیم پز شدن عدس،برگ اسفناج یا برگ چغندر خرد شده را به آن اضافه کرده و می گذارند خوب جا بیفتد،سپس برگه ی زردآلو را داخل مواد آش می ریزند و پس از پختن آن، رشته را به اندازه ی 5یا6سانتی متر خرد کرده و اضافه می کنند .بعد از اضافه کردن رشته آشی،زردجوبه ، نمک و سرکه را اضافه می کنند و در صورت ترش بودن سرکه کمی شکر و یا شربت شکر به آش اضافه می کنند.آش برگ ترشی را روان تر از آش های دیگر از روی حرارت بر می دارند و به دلخواه با پیاز داغ،نعنا داغ و سیر داغ که قبلا آماده کرده اند تزئین می کنند.

منبع: www.markazi.irib.ir

آش برگ و ترشی

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *