گردشگری ایران

بادمجان کباب

بادمجان کباب

 

مواد لازم :

بادمجان متوسط 5 عدد
مغز گردو 1 لیوان
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
سبزی تازه و خرد شده ( ریحان . نعنا . تره ) 1 لیوان
رب آلوچه یا رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه

بادمجان کباب1

طرز تهیه :

بادمجان ها را پوست بکنید سپس بخش میانی بادمجان ها را با چاقو شکاف دهید ( دقت کنید که فقط پوست بادمجان را جدا کنید و سر بادمجان باقی بماند ) ، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و 15 دقیقه استراحت دهید سپس بادمجان ها را در روغن زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند ، بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافی شان برود.

پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود سپس گردوی چرخ شده و سبزی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و در آخر هم رب گوجه فرنگی ، رب انار یا رب آلوچه ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ، به مواد 1 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت کم هم بزنید تا مواد غلیظ شده و آب مواد کشیده شود سپس داخل بادمجان ها را با مواد پر کنید.

نصف لیوان آب را با 1 قاشق غذاخوری رب انار مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس بادمجان های شکم پر را داخل ماهیتابه و در کنار هم قرار دهید ، در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید آب اضافی تبخیر شده و سس جذب بادمجان ها شود سپس سرو کنید.

منبع: www.irancook.ir

بادمجان کباب

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *