بادمجان گوده از غذاهای خوب و لذیذ گیلانی است که در زیر با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

مواد لازم برای 4-6  نفر

  • بادمجان قلمی:                                18 عدد

 

  • نمك:                                             به میزان لازم

 

  • روغن مخصوص سرخ‌كردنی:               به میزان لازم

 

  • گردوی آسیاب كرده:                         200 گرم

 

  • زولنگ آسیاب كرده:                          2 دسته (100 گرم)

 

  • سیر له كرده:                                 5 حبه

 

  • رب انار:                                        50 گرم (3 قاشق سوپخوری)

 

  • گوجه‌فرنگی:                                6 عدد متوسط

روش تهیه بادمجان گوده

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و از درازا برشی روی آن ایجاد كنید. آن‌گاه رویشان نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سرخ كنید. سپس گردو، زولنگ و سیر را در همان تابه‌ تفت دهید و رب انار را بیفزائید.

حالا داخل بادمجان‌ها را با مخلوط گردو و سبزی پر كنید و در تابه مناسبی بچینید. اینك دایره‌ای از سر گوجه‌فرنگی‌ها بردارید، داخلشان را خالی كنید و اندكی نمك بپاشید.

اكنون داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مخلوط گردو پر كنید و دایره جدا كرده از گوجه‌فرنگی را سر جایش بگذارید، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را هم كنار بادمجان‌ها بچینید. اندكی آب در تابه بریزید و بادمجان گوده را بپزید تا بادمجان و گوجه‌فرنگی قدری نرم شود.

منبع: www.zendegionline.ir

بادمجان گوده گیلان

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *