عباسی که میلیاردر شد
چند سال پیش در یک شب بارانی دو گردشگر آلمانی سوار بر موتور به دنبال یک مکان امن بودند که شب را به صبح برسانند به خانه ی عباس یک روستایی بود پناه بردند.
عباس از مهمانان خود با یک چای آتشی و غذای محلی پذیرایی کرد سادگی پذیرایی خانواده عباس نظر دو گردگشر آلمانی را به خود جلب کرد.سه ماه بعد هفت نفر آلمانی که به پیشنهاد دوستانشان به خانه عباس رفتند و از او خواستند که از همان چای آتشی که از دوستانشان پذیرایی کرده است از آنها نیز پذیرایی کند و فردای آن روز عباس راهنمای آنها می شود و مناطق روستای خود را به آنها نشان می دهد.
موقع برگشت این هفت نفر 200 هزار تومان به عباس هدیه می دهند در آن زمان برای یه کارگر ساده 200 هزار تومان مبلغ بسیار زیادی بود و او را به این فکر انداخت که از این طریق کسب درآمد کند بنابراین شروع به کار کرد و او در حال حاضر به عنوان کارآفرین برتر صنعت گردشگری شناخته شده و توانسته 126 لوح سپاس دریافت کند و در آمداش از روزی 3 هزار تومان به 6 میلیون تومان برسد او به 28 کشور دنیا سفر کرده و خانه 80 متری او به 120 هزار متر رسیده است.
عباس دارای دو دختر به نامهای زهرا و نیلوفر می باشد و این دو دختر او به عنوان کوچکترین راهنمایان ایرانی معرفی شده اند و مستندی با موضوع رونق گردشگری در روستای بزم بوانات از شبکه های تلویزیونی آلمان ،روسیه،تایلند و شبکه های 2 و 4 ایران پخش شده است.
به گفته عباس گردشگری صنعتی درآمدزاست.و در موفقعیتش هیچ سازمانی و مرکزی دخالت نداشته است.
برزگر از گردشگران خارجی در روستا با محصولات کشاورزی خود پذیرایی می کندخانواده واهالی در امر کشاورزی موفق هستند همه اهالی منطقه بوانات و روستای بزم از دهکده گردشگری عباس کسب درآمد دارند. روستای بزم در 17 کیلومتری شهر بوانات به سمت استان یزد و کرمان آخرین نقطه استان فارس است.
دیدگاهتان را بنویسید