نان رمضان تبریز
نان رمضان تبریز در ایام ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره افطار روزه داران است. این نان خوشمزه به روش زیر تهیه می شود.
مواد لازم : آرد: 600 گرم شکر:140 گرم روغن مایع : 100 گرم کره: 40 گرم خمیرمایع فوری: 10 گرم نمک: 10 گرم بهبود دهنده: 10 گرم تخم مرغ: 3 عدد طرز تهیه : همه موادر وبه غیراز آرد با هم حسابی مخلوط میکنی به هرترتیبی که دوستداری ! ( به قول قناد لازم نیست هزارتا ظرف کثیف کنی ! همش رو بریز تو یه ظرف و با همزن بزن!) بعد آرد رو رو مواد الک میکنی ، آرد رو کم یا زیاد نمیکنی با همین مقدار ارد اونقدر مواد رو ورز میدی تا خمیر یکدست مثل مرمربشه. بعدش کف قالب کاغذ روغنی میندازی و روش پهن میکنی هرنقش و نگاری خواستی روش میزنی . زرده تخم مرغ رو با کمی وانیل هم میزنی و با قم مو میمالی روی نو ن و بعد کنجد رو میپاشی. داخل فر گرم با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار میدی .وقتی رنگ روی نون به دلخواهت رسید ازتوفردرمیاری ، به مقدار مساوی عسل و شیره انگور رو با هم مخلوط میکنی و وقتی هنوز نون داغه با قلم مو روی نون میمالی بهد با انواع مغزها تزئین میکنی . نکات : فر را از قبل داغ کنین .
منبع :رسانه مجازی نگاه
ممنون به خاطر سایت خوبتون . فقط دستور نان رمضان که گذاشتین خمیری تشکیل نمیشه یه موادش ناقصه اب یا شیر .لطفا اصلاح کنید
باسلام و عرض ادب…
بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
ممنونم از حسن توجه شما به مطالب سایت…فقط من دقیقا نفهمیدم این قسمتی از دستور پختی که فرمودید و شما به صورت کلی یه بار دستور پخت این نان را بفرمایید بسیار ممنون می شوم تا اصلاح کنم…
سلامت و موفق باشید…
با عرض سلام لطفا مواد رو کامل بگین و طرز تهیشو هم بفرمایین
باسلام و عرض ادب…
بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
ممنونم از حسن توجه شما…
بنده می ترسم دستور پخت دقیق این نان بسیار خوشمزه را به صورت غلط بگویم و برای همین شما در اینترنت سرچ کنید و ببینید کجا دقیق تر دستور پخت را ارائه می دهد…(سایت های آشپزی بسیار زیاد و خوبی را داریم)…
شرمنده…
موفق و سلامت باشید…