گردشگری ایران

کوفته کرمانشاهی

کوفته کرمانشاهی

کوفته کرمانشاعی

مواد لازم :
نخود پخته و ریز چرخ شده ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده برابر مقدار نخود چرخ شده
پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
سبزی های معطرشامل جعفری/نعناع/مرزه/ترخون یک تا ۲ قاشق سوپخوری
نمک/زردچوبه/پودر کاری
پیاز درشت رنده شده ۱ عدد

مواد داخل شکم کوفته:

پیاز درشت خلالی شده ۲ عدد
مغز گردو ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کوفته:

برای تهیه کوفته ابتدا مواد داخل شکم آن را تهیه کنید.پیاز های خلالی شده را سرخ کنید تا طلایی شود سپس زردچوبه را اضافه و گردو را اضافه و کمی تفت دهید شعله را خاموش و مواد را درون سبدی ریخته تا روغن اضافی آن خارج شود روغن را برای سرخ کردن کوفته ها کنار بگذارید.مواد کوفته را آماده کنید درون ظرف بزرگی گوشت چرخکرده.نخود پخته شده چرخ شده .نمک.پودر کاری.زردچوبه.سبزی های معطر.یک عدد پیاز رنده شده و پودر سوخاری را ریخته و کاملا مخلوط کنید.راز درست پیچیدن این کوفته در ورز دادن آن است می توانید آن را چند بار در غذاساز بریزید. بعد از ورز دادن کامل آن.از مواد به اندازه نارنگی درشت برداشته در دست باز کنید و از پیاز داغ و گردوی آماده داخل آن بگذارید و کاملا بدون ترک گلوله کنید و داخل یک سینی بگذارید تا تمام مواد آماده شوند.سپس روغنی را که کنار گذاشته بودید درون یک تابه ریخته تا داغ داغ شود و کوفته ها را یکی یکی در ان سرخ کنید ابتدا با یک کوفته شروع کنید تا ببینید از هم باز نمی شود اگر کوفته موقع سرخ شدن باز می شد یک عدد تخم مرغ را با چنگال کامل بزنید و کوفته را قبل از سرخ کردن درون آن غلطانده و بعد سرخ کنید.کوفته را بعد از اینکه همه طرفش را سرخ کردید روی سبدی بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود. و به سراغ سس کوفته بروید.


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *