گردشگری ایران

بلالیت

بلالیت

 

بلالیت غذای محلی بندرعباس و بوشهر است.

مواد لازم:

ماکارونی یا ورمیشل ۳۰۰ گرم

شکر به میزان دلخواه

گلاب یک استکان

روغن یا کره ۱ ق غ

آب یک لیتر

هل ۱/۴ ق چ

درصورت تمایل می‌توانید از زعفران هم استفاده کنید

طرز تهیه:

آب را روی اجاق گذاشته تا بجوشد پس از آن ماکارونیها را در آن ریخته تا یک جوش بزند بعد آبکش می‌کنیم و آن را درقابلمه برمیگردانیم کمی گلاب و شکرو هل و یک قاشق غذاخوری کره یا روغن به آن می‌افزاییم. اگر دوست داشتید رنگ زیبایی داشته باشد می‌توانید زعفران به روی آن بریزیدو یا بجای شکر شیره خرما به میزان لازم اضافه کنید/ درضمن میتونید ماکارونی رو قبل از ریختن در آبجوش کمی تفت دهید تا هم خوشرنگ و هم خوش طعم تر شود.

بلالیت


منتشر شده

در

, ,

توسط

دیدگاه‌ها

4 پاسخ به “بلالیت”

  1. ناشناس نیم‌رخ
    ناشناس

    بلالیت یک غذای عربی هست ومختص شهرهای جنوبی ایران نیست.به دلیل همجواری این استانها با کشورهای عربی اکثرغذاهای عربی درمنو غذایی مردم جنوب دیده می شود.که بیشتردرماه مبارک رمضان ودرماههای دیگربه عنوان صبحانه سرو می شود.ورمیشل گزینه خوبی برای درست کردن بلالیت نیست.درایران درفروشگاههایی که موادغذایی خارجی می فروشند رشته مخصوص بلالیت عرضه می شود.بلالیت باتخم مرغ سرو می شود.

    1. زهرا مرادی نیم‌رخ
      زهرا مرادی

      باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…

      بسیار ممنونم بابت حسن توجه شما و اطلاعاتی که به ما فرمودید…

      موفق باشید…

  2. ناشناس نیم‌رخ
    ناشناس

    درضمن زعفران جزء مواداصلی بلالیت هست نه به صورت دلخواه

    1. زهرا مرادی نیم‌رخ
      زهرا مرادی

      باسپاس فراوان…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *