گردشگری ایران

خورش غوره بادمجان

خورش غوره بادمجان

غوره

خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای محلی استان همدان است.

دستور شماره

مواد لازم:

بادمجان شش عدد
مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد
غوره دو خوشه
گوجه فرنگی پنج عدد
پیاز متوسط یکی
نمک و ادویه

طرز تهیه: پوست بادمجان‌ها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه و کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید. گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد. حال بادمجان‌ها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد. همواره پیش از کشیدن (سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجان‌ها خوب پخته باشند. این خورشت را می‌توانید با چلو یا نان همراه کنید.


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *