گردشگری ایران

قروتو (غذای بجنوردی)

قروتو (غذای بجنوردی)1

 

 

قروتو (غذای بجنوردی)

 

 

قروتو (غذای بجنوردی)2

 

 

 

قروتو یا آب کشک یک غذای بجنوردی است. طرز تهیه آن را می نویسم امیدوارم خوش‌تان بیاید.

مواد لازم:

 

پیاز متوسط                                                       یک عدد

کشک                                                              250 گرم

ماست                                                             250 گرم

مغز گردوی خرد شده                                        50 گرم

سبزی خردشده ( تره، جعفری و ترخون)           100 گرم

روغن حیوانی یا کره                          50 گرم

نعنا خشک                                        یک قاشق غذاخوری

شیرین بیان                                       یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه                                  به مقدار لازم

طرز تهیه:

 

ابتدا ماست را خوب هم می زنیم تا کمی شل شود (اگر ماست ترش باشد، بهتر است).

کشک را به ماست اضافه کرده و هم می ‌زنیم تا مخلوط و یک ‌دست شود.

سپس دو و نیم لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم تا ماست و کشک به صورت مایع غلیظی در آید.

روغن یا کره را در قابلمه ای می‌ریزیم و پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم.

وقتی پیاز طلایی شد، نعنا خشک و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و خیلی کم تفت می‌دهیم.

بعد مغز گردو، شیرین بیان و نمک را می‌ریزیم.

در انتها مخلوط ماست و کشک را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم. چون این غذا، ماست دارد باید دائما هم بزنیم تا به‌ جوش آید و اگر هم نزنیم ماست اصطلاحا می بُرد.

بعد از اولین جوش، می گذاریم مدت 10 دقیقه به خاطر کشک، غذا بجوشد.

حال قروتو آماده ی خوردن است.

قروتو را مثل آبگوشت با نان ترید شده می‌خورند که بسیار خوشمزه است. به صورت سوپ هم می‌توان آن ‌را خورد.

مطلب و تصاویر از شیندخت

قروتو (غذای بجنوردی)


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *