گردشگری ایران

معرفی کتاب (آشنایی با مدیریت و عملیات بخش های گوناگون هتل)

 

تالیف و ترجمه: مصطفی محمودی

ناشر: مهکامه

۲۴۰ صفحه – وزیری (شومیز) 

چاپ: ۱ – ۵۰۰ نسخه

ISBN: 978-600-8731-92-4

تاریخ نشر: ۹۸/۱۱/۰۷   

كد دیویی: ۶۴۷.۹۴۰۶۸  

زبان كتاب: فارسی

محل نشر: تهران – تهران

معرفی مختصر کتاب:

مدیریت مناسب فعالیت های انسانی می تواند کسب و کارهای انسان محور از جمله هتل ها را به بنگاه های سود ده و اقتصادی تبدیل کند. مدیران هتل ها برای جلب رضایت مهمانان و خدمات رسانی مناسب به آنان، باید نیازهای مشتریان را با کمک مدیران و کارکنان بخش های گوناگون به بهترین شکل مرتفع سازند. بنابراین برای ارائه ارزش متمایز تمام بخش های پازل هتل یعنی مدیران، کارمندان و مهمانان باید بدرستی در کنار یکدیگر سازگار گردند.

سرفصل های کتاب عبارتند از:

فصل 1: سازماندهی هتل

فصل 2: مدیرعامل هتل

فصل 3: فرانت آفیس

فصل 4: بخش های عملیاتی هتل

فصل 5: بخش غذا و نوشیدنی

فصل 6: بخش بازاریابی هتل

فصل 7: مدیریت منابع انسانی در هتل

فصل 8: سایر موضوعات کسب و کار هتلداری

 

 

منبع:  www.mahkameh.com و www.ketab.ir

 

 

معرفی کتاب (آشنایی با مدیریت و عملیات بخش های گوناگون هتل)

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *