گردشگری ایران

معرفی کتاب (آموزش خدمات میزبانی)

پدیدآوران:

نويسنده: لورا آرداسر

نويسنده: داگلاس ‌رابرت براون

مترجم: علی‌ اصغر رضایت

نشر: مهکامه

۲۲۴ صفحه – وزیری (شومیز) – چاپ ۱ – ۱۰۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8731-26-9

تاریخ نشر: 13 بهمن 1397

كد دیویی: ۶۴۲.۶   

زبان كتاب: فارسی

محل نشر: تهران – تهران

 

معرفی مختصر کتاب:

این کتاب راهنمای نوینی جهت آموزش کارکنان غذا و نوشیدنی محسوب می شود. این راهنما، کلیه ی امور سرویس دهی اعم از موقعیت مدیر، میزبان، سرمیزبان و کمک میزبان را مورد پوشش قرار می دهد، عملکردهای مناسب در موقعیت های گوناگون را برای موسسات و شرکت های مختلف بیان می کند و انواع سرویس فرانسوی، آمریکایی، انگلیسی، روسی، خانوادگی و سرویس تشریفات را شرح می دهد. علاوه بر این تکنیک های پیشرفته ی سرو غذا مثل استیک، گوشت قطعه قطعه شده، ماهی و میوه را آموزش می دهد و به بهداشت و ایمنی غذا هم می پردازد.

سرفصل های کتاب عبارتند از:

فصل 1: کارکنان پذیرایی

فصل 2: انواع سرویس دهی و چیدمان میز

فصل 3: میزبانی

فصل 4: سرویس میز

فصل 5: طریقه ی سفارش گرفتن

فصل 6: حمل سینی

فصل 7: پیشنهادات و فروش های وسوسه انگیز

فصل 8: توجه به کودکان

فصل 9: وظایف جانبی میزبان

فصل 10: آگاهی از منو

فصل 11: سامانه سفارش الکترونیکی

فصل 12: انعام گرفتن

فصل 13: کمک میزبانی

فصل 14: بهداشت و ایمنی

فصل 15: فرم های محل کار

 

 

منبع: www.mahkameh.com و www.ketab.ir

 

معرفی کتاب (آموزش خدمات میزبانی)

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *