گردشگری ایران

پخت نان عباس علی در قمصر

پخت نان عباس علی در قمصر

محرم ماهی است که برای شیعیان و مخصوصا ایرانیان از قداست ویژه ای برخوردار است و هرکس به اندازه توان خود به عزاداری و ادای نذر می پردازد. هرگوشه از این خاک رسم و رسوم های خاصی دارند و از آن جمله یکی از رسم های مر دم قمصر در محرم پختن نانی است به نام عباس علی . که این رسم از دهها سال پیش در قمصر انجام می شده است و مردم با نیت کردن و پختن این نان و توزیع آن در بین اهالی قمصر حاجات خود را از خداوند می خواهند. هرگاه فردی حاجتی داشته باشد ، در ایام محرم و مخصوصا تاسوعا نیت می کند و نان عباس علی می پزد. ودلیل پخت این نان در شب تاسوعا هم به این دلیل است که چون نام نان عباس علی است و تاسوعا متعلق به حضرت ابالفضل (علیه السلام) است ، پخت نان بیشتر در این روز انجام می شود.

منبع: www.negahmedia.ir

پخت نان عباس علی در قمصر

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *