معرفی کتاب ( آشنایی با توریسم چای (ایران): راهنمای کاربردی)

معرفی کتاب ( آشنایی با توریسم چای (ایران): راهنمای کاربردی)

نویسنده: همیرا زمانی‌ فراهانی

ناشر: مهکامه

۲۴۲ صفحه – رقعی (شومیز) – چاپ ۱ – ۵۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8731-67-2

تاریخ نشر: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸

کد دیویی: ۳۳۸.۴۷۷۹۶۵۶

زبان کتاب: فارسی

محل نشر: تهران – تهران

 

معرفی مختصر کتاب:

در این کتاب، مخاطب ضمن آشنایی کافی با نوشیدنی چای، گونه‌ ها، روند تولید و آماده‌ سازی آن، با برگزاری اجرایی این نوع توریسم در ایران و جهان آشنا خواهد شد. مطالعه این کتاب به‌ تمامی علاقه‌ مندان به صنعت چای، دانش‌ پژوهان، متخصصین، فعالین، مسئولین و مشتاقان پیشرفت و تعالی صنعت ایران‌ گردی جهانگردی کشورمان ایران، توصیه می شود.

 

 

منبع: www.ketab.ir

 

 

آشنایی با توریسم چای (ایران): راهنمای کاربردی

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *