معرفی کتاب (آشنایی با مدیریت و عملیات بخش های گوناگون هتل)

معرفی کتاب (آشنایی با مدیریت و عملیات بخش های گوناگون هتل)

 

تالیف و ترجمه: مصطفی محمودی

ناشر: مهکامه

۲۴۰ صفحه – وزیری (شومیز) 

چاپ: ۱ – ۵۰۰ نسخه

ISBN: 978-600-8731-92-4

تاریخ نشر: ۹۸/۱۱/۰۷   

کد دیویی: ۶۴۷.۹۴۰۶۸  

زبان کتاب: فارسی

محل نشر: تهران – تهران

معرفی مختصر کتاب:

مدیریت مناسب فعالیت های انسانی می تواند کسب و کارهای انسان محور از جمله هتل ها را به بنگاه های سود ده و اقتصادی تبدیل کند. مدیران هتل ها برای جلب رضایت مهمانان و خدمات رسانی مناسب به آنان، باید نیازهای مشتریان را با کمک مدیران و کارکنان بخش های گوناگون به بهترین شکل مرتفع سازند. بنابراین برای ارائه ارزش متمایز تمام بخش های پازل هتل یعنی مدیران، کارمندان و مهمانان باید بدرستی در کنار یکدیگر سازگار گردند.

سرفصل های کتاب عبارتند از:

فصل ۱: سازماندهی هتل

فصل ۲: مدیرعامل هتل

فصل ۳: فرانت آفیس

فصل ۴: بخش های عملیاتی هتل

فصل ۵: بخش غذا و نوشیدنی

فصل ۶: بخش بازاریابی هتل

فصل ۷: مدیریت منابع انسانی در هتل

فصل ۸: سایر موضوعات کسب و کار هتلداری

 

 

منبع:  www.mahkameh.com و www.ketab.ir

 

 

معرفی کتاب (آشنایی با مدیریت و عملیات بخش های گوناگون هتل)

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *