معرفی کتاب (آموزش خدمات میزبانی)

معرفی کتاب (آموزش خدمات میزبانی)

پدیدآوران:

نویسنده: لورا آرداسر

نویسنده: داگلاس ‌رابرت براون

مترجم: علی‌ اصغر رضایت

نشر: مهکامه

۲۲۴ صفحه – وزیری (شومیز) – چاپ ۱ – ۱۰۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8731-26-9

تاریخ نشر: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷

کد دیویی: ۶۴۲.۶   

زبان کتاب: فارسی

محل نشر: تهران – تهران

 

معرفی مختصر کتاب:

این کتاب راهنمای نوینی جهت آموزش کارکنان غذا و نوشیدنی محسوب می شود. این راهنما، کلیه ی امور سرویس دهی اعم از موقعیت مدیر، میزبان، سرمیزبان و کمک میزبان را مورد پوشش قرار می دهد، عملکردهای مناسب در موقعیت های گوناگون را برای موسسات و شرکت های مختلف بیان می کند و انواع سرویس فرانسوی، آمریکایی، انگلیسی، روسی، خانوادگی و سرویس تشریفات را شرح می دهد. علاوه بر این تکنیک های پیشرفته ی سرو غذا مثل استیک، گوشت قطعه قطعه شده، ماهی و میوه را آموزش می دهد و به بهداشت و ایمنی غذا هم می پردازد.

سرفصل های کتاب عبارتند از:

فصل ۱: کارکنان پذیرایی

فصل ۲: انواع سرویس دهی و چیدمان میز

فصل ۳: میزبانی

فصل ۴: سرویس میز

فصل ۵: طریقه ی سفارش گرفتن

فصل ۶: حمل سینی

فصل ۷: پیشنهادات و فروش های وسوسه انگیز

فصل ۸: توجه به کودکان

فصل ۹: وظایف جانبی میزبان

فصل ۱۰: آگاهی از منو

فصل ۱۱: سامانه سفارش الکترونیکی

فصل ۱۲: انعام گرفتن

فصل ۱۳: کمک میزبانی

فصل ۱۴: بهداشت و ایمنی

فصل ۱۵: فرم های محل کار

 

 

منبع: www.mahkameh.com و www.ketab.ir

 

معرفی کتاب (آموزش خدمات میزبانی)

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *