قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

پخت نان عباس علی در قمصر

پخت نان عباس علی در قمصر

محرم ماهی است که برای شیعیان و مخصوصا ایرانیان از قداست ویژه ای برخوردار است و هرکس به اندازه توان خود به عزاداری و ادای نذر می پردازد. هرگوشه از این خاک رسم و رسوم های خاصی دارند و از آن جمله یکی از رسم های مر دم قمصر در محرم پختن نانی است به نام عباس علی . که این رسم از دهها سال پیش در قمصر انجام می شده است و مردم با نیت کردن و پختن این نان و توزیع آن در بین اهالی قمصر حاجات خود را از خداوند می خواهند. هرگاه فردی حاجتی داشته باشد ، در ایام محرم و مخصوصا تاسوعا نیت می کند و نان عباس علی می پزد. ودلیل پخت این نان در شب تاسوعا هم به این دلیل است که چون نام نان عباس علی است و تاسوعا متعلق به حضرت ابالفضل (علیه السلام) است ، پخت نان بیشتر در این روز انجام می شود.

منبع: www.negahmedia.ir

پخت نان عباس علی در قمصر

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

خانه امامی،نایین

  یکی از مهمترین مساکن سنتی شهر نائین خانه تاریخی امامی می باشد .این خانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *