خورش آلوچه با مرغ

الوچه

خورش آلوچه با مرغ غذای محلی زنجان است.
مواد لازم:

نصفی از یک مرغ
پیاز سرخ شده:۴ قاشق سوپخوری
آلوچه برغان:۲۵۰ گرم
هویج:۳ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق سوپخوری
روغن نمک و فلفل:به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با کمی روغن سرخ می‌کنیم و با یک قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده و ۲ لیوان اب و کمی نمک و فلفل می‌گذاریم تا نیم پز شود. در ظرف جداگانه‌ای الوچه برغان را که قبلا سرخ کرده‌ایم با یک لیوان اب می‌پزیم هویج را خرد می‌کنیم و با روغن تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم. سپس قیسی را تفت می‌دهیم در ماهیتابه رب گوجه فرنگی را با کمی روغن سرخ می‌کنیم و مرغ هویج و قیسی آلوچه را به آن اضافه می‌کنیم و یکی دو لیوان اب گرم و کمی نمک و فلفل می‌ریزیم و روی حرارت ملایم به مدت ۳ ربع می‌پزیم.

By مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *