قاووت کرمان
مواد تشکیل دهنده ی قاووت کرمان: 1- تخم قرفه 2- خشخاش 3- قهوه بندری 4- جو 5- بذر کتان 6- گشنیز 7- هل باد 8- دارچین 9- هل رسمی 10- روپاس 11- موردانه 12- سیاه دانه 13- تخم کاهو 14- جدوا 15- شکر این مواد را با هم مخلوط کرده. سپس آنرا برشته و آسیاب می کنند.
یک معجون یسیار مقوی طبیعی و ارگانیک بدست می آید. • موارد استفاده: 1- تونیک (تقویت کننده معده، کبد، طحال، کلیه، قلب، اعصاب و مغز) 2- موثر در کاهش درد و التهاب مفاصل، بیخوابی و افسردگی 3- افزایش قوای بدن و رفع خستگی ناشی از فعالیت جسمی و ذهنی زیاد 4- موثر در کاهش فشار خون، چربی و کلسترول 5- مقوی معده و کمک به هضم غذا، موثر در رفع سوء هاضمه، نفخ و سردی معده و بوی بد دهان 6- شیرافزا و کمک به تقویت حافظه، آرامش اعصاب و ضد فراموشی 7- دارای مزاج گرم و موثر در بیماریهای با منشا سردی 8- ضد کرم، ضدعفونی کننده، ملین و دفع سموم بدن 9- خلط آور و موثر در ناراحتی تنفسی
طریقه مصرف: بصورت جامد یا 2 تا 3 قاشق غذاخوری در یک لیوان آب یا شیر داغ ریخته میل شود. تا روزی دوبار میتوان استفاده نمود.
عکس محمود خواجه بهرامی
منبع :رسانه مجازی نگاه
دیدگاهتان را بنویسید