پدیدآوران:
نويسنده: لورا آرداسر
نويسنده: داگلاس رابرت براون
مترجم: علی اصغر رضایت
نشر: مهکامه
۲۲۴ صفحه – وزیری (شومیز) – چاپ ۱ – ۱۰۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8731-26-9
تاریخ نشر: 13 بهمن 1397
كد دیویی: ۶۴۲.۶
زبان كتاب: فارسی
محل نشر: تهران – تهران
معرفی مختصر کتاب:
این کتاب راهنمای نوینی جهت آموزش کارکنان غذا و نوشیدنی محسوب می شود. این راهنما، کلیه ی امور سرویس دهی اعم از موقعیت مدیر، میزبان، سرمیزبان و کمک میزبان را مورد پوشش قرار می دهد، عملکردهای مناسب در موقعیت های گوناگون را برای موسسات و شرکت های مختلف بیان می کند و انواع سرویس فرانسوی، آمریکایی، انگلیسی، روسی، خانوادگی و سرویس تشریفات را شرح می دهد. علاوه بر این تکنیک های پیشرفته ی سرو غذا مثل استیک، گوشت قطعه قطعه شده، ماهی و میوه را آموزش می دهد و به بهداشت و ایمنی غذا هم می پردازد.
سرفصل های کتاب عبارتند از:
فصل 1: کارکنان پذیرایی
فصل 2: انواع سرویس دهی و چیدمان میز
فصل 3: میزبانی
فصل 4: سرویس میز
فصل 5: طریقه ی سفارش گرفتن
فصل 6: حمل سینی
فصل 7: پیشنهادات و فروش های وسوسه انگیز
فصل 8: توجه به کودکان
فصل 9: وظایف جانبی میزبان
فصل 10: آگاهی از منو
فصل 11: سامانه سفارش الکترونیکی
فصل 12: انعام گرفتن
فصل 13: کمک میزبانی
فصل 14: بهداشت و ایمنی
فصل 15: فرم های محل کار
منبع: www.mahkameh.com و www.ketab.ir
دیدگاهتان را بنویسید