گردشگری ایران

نان محلی اصقول

نان محلی اصقول

اصقول

در هر خانه قدیمی  اصقول محلی به نام مطبخ وجود دارد.در یک گوشه مطبخ تنور ساخته می شد.که ارتفاع ان از سطح زمین حدود یک متر بود.تنور ها با گل مخصوص وبوسیله افرادی که در این کار مهارت داشتند به شکل استوانه ساخته شده ودر پایین سوراخی برای خارج کردن خاکستر وجود دارد وهم چنین نقش هواکش را دارد.

اصقول1

برای گرم کردن تنور از “چرخه”یا “چرخوله”یا “چوب”استفاده می کردند.در دوطرف تنور سکویی ساخته می شد.معمولا دختران قبل از ازدواج نان پختن را یاد می گرفتند وهر خانواده نان مورد نیاز خود را در منزل می پخت.در روستا چند نفر خانم هم هستند که در این کار مهارت زیادی دارند ودر عزا وعروسی اقدام به پخت نان در حجم بالا می نمایند.

اصقول3

منبع :وبلاگ اصقول


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *