زنان کدبانوی روستای تاریخی لاسگرد علاوه بر استادی صنایع دستی و آشپزی در پخت نان نیز سلیقه خاصی دارند. اگر سفری به روستای لاسگرد داشته باشید و این سفر در هر فصلی از سال باشد بر سر سفره مردمان این روستا نان فصل خود را می توانید ببینید و از خوردن آن لذت ببرید . زنان پر تلاش روستای لاسگرد دوازه نوع نان را در چهار فصل سال پخت می کنند ، که نان چِپاتی(لواش گرد)یکی از پر طرفدارترین نان در خانواده لاسگردی و منطقه به شمار می رود.آوازه این نان حتی به پایتخت (تهران) نیزرسیده است.حال مراحل پخت نان سنتی کیلایی( تافتون) را برای شما به تصویر کشیدیم که انشالله مورد بهره برداری شما خوبان قرار بگیرد.
منبع: www.negahmedia.ir
دیدگاهتان را بنویسید