گوجه پونه ایلام

 

 

اين غذا را در زمان‌هاي گذشته چوپانان ايلامی استفاده مي‌كردند

اما با طعم و مزه خوبي كه دارد امروزه اكثر مردم آن را ميل مي‌كنند و مطمئن هستم كه شما هم از درست كردن آن لذت كافي را خواهيد برد.

مواد لازم :

گوجه‌فرنگي بزرگ چهار عدد

پياز يك عدد

پونه چهار ساقه

كره دو قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه:

پياز را خلالي خرد كرده و در كره تفت مي‌دهيم تا طلايي شود. گوجه‌فرنگي‌ها را هم خرد كرده و به پياز افزوده و تفت مي‌دهيم تا آب آن كاملا كشيده و سرخ شود.

ادويه ها و پونه خرد شده را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. پس از كمي تفت دادن وقتي عطر پونه بلند شد غذا حاضر است.

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *