گردشگری ایران

عُمَر پیاز

عُمَر پیاز

 

فصل،فصل پاییز و انار است.میوه هزار دانه و بهشتی که همه ما خواهان شیرین و ابدار بودن ان هستیم. اما انار های ترش و البته ابدار هم کار بردهای وسیعی دارند، خصوصا در فرهنگ غذایی ما دزفولیها.عمر پیاز که از آن میتوان به عنوان یک سالاد قدیمی یاد کرد،سالاد یا پیش غذایی خوشمزه و خوش آب و رنگ که با همین انار های ترش و ابدار و قرمز تهیه میشود.

مواد لازم:

انارقرمز ترش و ابدار و بزرگ یک عدد

خیار متوسط دو عدد

پیاز یک بوته متوسط

پونه ونمک به مقدار کافی

انار را شسته و دانه میکنیم .خیار و پیاز را به اندازه دانه های انار ریز کرده و در ظرف زیبا و مناسب ریخته و نمک و پونه را به ان اضافه میکنیم. در صورت تمایل کمی ابلیمو میتوان به ان اضافه کنیم.

منبع: www.majdifamily.com

عُمَر پیاز

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *