گردشگری ایران

نان فسا

 نان فسا

مواد لازم

آرد گندم (آرد نان سنگک) ۳۵۰ گرم

روغن جامد ۱۹۰ گرم

پودر شکر ۱۶۰ گرم

جوش شیرین ۲/۱ قاشق چایخوری سرخالی

پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

محلول زعفران ۲ قاشق چایخوری

کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه

جوش شیرین را با آرد الک نمایید.

روغن را با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود سپس پودر زنجبیل را اضافه و به زدن ادامه دهید حالا مواد خشک الک شده را افزوده و خمیر را بگیرید. ورز دهید و برای یک ساعت استراحت دهید سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. سپس روی آنرا با محلول زعفران پوشش داده کمی کنجد بپاشید. سپس سینی را در فر گرم شده ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه اول از بالا قرار دهید تا روی شیرینی ها کمی طلایی رنگ شود سپس سینی را از فر خارج و پس از سرد شدن از سینی جدا و در ظرف در بسته نگهداری کنید.

توضیح: در صورت دلخواه می توانید از کره و روغن جامد تواما” استفاده نمایید و زعفران ساییده شده را هم با گلاب به صورت محلول در آورید.

نان فسا1

نان فسا

نان فسا2


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *