باقلوای سنتی کاشان

 

باقلو7

 

باقلوای خوشمزه ای که بسیار کم نظیر است .در کارگاه با سابقه نبات ریز کاشان از سالها قبل با استادی تمام تهیه وتولید می شود .

باقلو86

باقلوای سنتی کاشان ،نسبت به باقلوای دیگر شهر ها از تنوع بیشتر ی برخوردار است . این باقلوا را با مغز بادام ،پسته ،پنج مغز شامل (مغز گردو، بادام ،فندق ،پسته ، بادام هندی ) و دورنگ (پسته ونارگیل )درست می کنند .

باقلو8

برای تهیه آن اول لواش باقلوا را تهیه می کنند که ترکیبی از آرد ، تخم مرغ روغن حیوانی وشیر است .لواش را در ظرفهای مخصوص باقلوا می اندازند. ابتدا ظرف را با روغن مایع چرب می کنند تا لواش نچسبد.

باقلو886

لواش را که پهن کردند .میانه ها را که انواع مغز هاست می ریزند میانه ها از نوعی نان که از آرد برنج ،شکر ، تخم مرغ وروغن تشکیل شده است.

باقلو97

می باشد بعد آنرا آسیاب کرده با مغز ها ترکیب می کنند و با آن هل ساییده مخلوط کرده ودر میان ظرفها می ریزند بعد لواش دوم را می اندازند بعد برش خورده وبا روغن حیوانی چرب شده وبه کوره می فرستند و400تا 450 درجه سانتی گراد حرارت می دهند و 5 دقیقه بعد از کوره خارج کرده و12تا15ساعت بیرون از کوره نگهداری می کنند تا شکل خود را بگیرد. برش باقلوا کاشانی حبه قندی ولوزی شکل است.شربت آن هم ازشکر وگلآب وکمی گلوکز درست می شود.

باقلو ق باقلو 4 باقلو 49 باقلو 483 باقلو 57 باقلو 48 باقلو 3 باقلوت

منبع :رسانه مجازی نگاه

By مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *