قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

آبگوشت قُمنَبیت

آبگوشت قُمنَبیت

 

قُمنَبیت به معنای نبات قم است. مردم استان قم به خاطر شوری آب قم و خاصیت قمنبیت (کلم قمری) در از بین بردن املاح مضر از کلیه‌ها در بعضی از غذاها مانند آبگوشت و لابه‌لای بعضی از پلوها از کلم قمری استفاده می‌کنند.

مواد اولیه:

گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان گوسفندی: ۷۵۰ گرم

نخود و لوبیای سفید: ۱۵۰ گرم

پیاز متوسط: دو عدد

سیب‌زمینی کوچک: پنج عدد

گندم: دو قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری

کلم قمری یا قُمنَبیت نگینی: نصف یک عدد

ترخون خشک‌‌شده: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

لیموعمانی: سه عدد

طرز تهیه:

* گوشت را تکه‌تکه کرده و بشویید، پیاز را خرد کرده، نخود، لوبیا و گندم را نیز شسته در قابلمه ریخته کلم قمری‌های خردشده را به همراه زردچوبه اضافه و پنج تا شش لیوان آب در آن بریزید. در ظرف را بسته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

* وقتی که گوشت، نخود و لوبیا کاملا پخته‌ شدند، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به آنها اضافه کنید.

* رب گوجه‌فرنگی و به اندازه کافی نمک، فلفل، لیموعمانی و ترخون را نیز در این مرحله اضافه کرده و بگذارید بپزند.

* پس از پختن همراه با نان سنگک و سبزی خوردن آن را سرو کنید.

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

میل‌ سنگی امامزاده جعفر راهجرد

  میل سنگی امامزاده جعفر راهجرد مربوط به دوره سلجوقیان است و در شهرستان قم، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *