گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم (گوشت با استخوان و چرب) پیاز: ۱ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپحوری لوبیا سفید محلی کاشان: ۲۰۰ گرم زرد چوبه و فلفل و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا را خیس کنید. گوشت را با استخوان چند تکه کنید و بگذارید که با پیاز و لوبیای خیس شده یک جوش بزند سپس آب آن را خالی کنید. آب تازه روی آن بریزید و با نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی به طور کامل بپزد. زمانی که آبگوشت به تعداد نفرات شد زیر غذا را خاموش کنید. این آبگوشت را با ترشی و پیاز میل کنید.
من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.