آش عدس و بلغور
آش عدس بلغور غذای محلی کردستان است.
برای ۴ تا ۶ نفر:
عدس ۲۰۰ گرم
بلغور گندم ۲۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
عدس و بلغور را با ۲ لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.
بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.
سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود.
بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید