آش یخ – غذای محلی آذربایجانی

آش یخ - غذای محلی آذربایجان

 

اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذاهای سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

ماست ترش (محلی): ۵۰۰ گرم

یخ: به میزان لازم

سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر): به میزان لازم

برنج: ۱۰۰ گرم

سیر رنده شده: ۲ حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

* برنج را که حدود ۳ ساعت خیس کرده‏‌اید به همراه سبزی و نمک و فلفل و یک لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.

* وقتی برنج به حالت شیربرنج در آمد، سیر را در آش رنده کرده و شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.

* آش را در یخچال نگه داری نمایید و هر زمان که میل داشتید یک ملاقه از آن را با ۲ ملاقه ماست ترش ترکیب نموده، یخ خرد شده را داخل آن بریزید و میل کنید.

انرژی کل: ۷۵۰ کیلو کالری

منبع: www.hamshahrionline.ir

آش یخ – غذای محلی آذربایجانی

نظرات ۲

2 پاسخ به “آش یخ – غذای محلی آذربایجانی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *