قالب وردپرس درنا توس

آش یخ – غذای محلی آذربایجانی

آش یخ - غذای محلی آذربایجان

 

اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذاهای سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

ماست ترش (محلی): ۵۰۰ گرم

یخ: به میزان لازم

سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر): به میزان لازم

برنج: ۱۰۰ گرم

سیر رنده شده: ۲ حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

* برنج را که حدود ۳ ساعت خیس کرده‏‌اید به همراه سبزی و نمک و فلفل و یک لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.

* وقتی برنج به حالت شیربرنج در آمد، سیر را در آش رنده کرده و شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.

* آش را در یخچال نگه داری نمایید و هر زمان که میل داشتید یک ملاقه از آن را با ۲ ملاقه ماست ترش ترکیب نموده، یخ خرد شده را داخل آن بریزید و میل کنید.

انرژی کل: ۷۵۰ کیلو کالری

منبع: www.hamshahrionline.ir

آش یخ – غذای محلی آذربایجانی

درباره ی زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

مطلب پیشنهادی

بادمجان گوده گیلان

  بادمجان گوده از غذاهای خوب و لذیذ گیلانی است که در زیر با طرز …

۲ دیدگاه

  1. آژانس مسافرتی آسمان

    واقعا باید خوشمزه باشه !!! حتما تست میکنم 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *