بادمجان گوده از غذاهای خوب و لذیذ گیلانی است که در زیر با طرز تهیه آن آشنا می شویم .
مواد لازم برای 4-6 نفر
- بادمجان قلمی: 18 عدد
- نمك: به میزان لازم
- روغن مخصوص سرخكردنی: به میزان لازم
- گردوی آسیاب كرده: 200 گرم
- زولنگ آسیاب كرده: 2 دسته (100 گرم)
- سیر له كرده: 5 حبه
- رب انار: 50 گرم (3 قاشق سوپخوری)
- گوجهفرنگی: 6 عدد متوسط
روش تهیه بادمجان گوده
پوست بادمجانها را بگیرید و از درازا برشی روی آن ایجاد كنید. آنگاه رویشان نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و بادمجانها را در آن سرخ كنید. سپس گردو، زولنگ و سیر را در همان تابه تفت دهید و رب انار را بیفزائید.
حالا داخل بادمجانها را با مخلوط گردو و سبزی پر كنید و در تابه مناسبی بچینید. اینك دایرهای از سر گوجهفرنگیها بردارید، داخلشان را خالی كنید و اندكی نمك بپاشید.
اكنون داخل گوجهفرنگیها را نیز با مخلوط گردو پر كنید و دایره جدا كرده از گوجهفرنگی را سر جایش بگذارید، سپس گوجهفرنگیها را هم كنار بادمجانها بچینید. اندكی آب در تابه بریزید و بادمجان گوده را بپزید تا بادمجان و گوجهفرنگی قدری نرم شود.
منبع: www.zendegionline.ir
دیدگاهتان را بنویسید