قالب وردپرس پوسته وردپرس قالب فروشگاهی وردپس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

بادمجان گوده گیلان

 

بادمجان گوده از غذاهای خوب و لذیذ گیلانی است که در زیر با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

مواد لازم برای ۴-۶  نفر

  • بادمجان قلمی:                                ۱۸ عدد

 

  • نمک:                                             به میزان لازم

 

  • روغن مخصوص سرخ‌کردنی:               به میزان لازم

 

  • گردوی آسیاب کرده:                         ۲۰۰ گرم

 

  • زولنگ آسیاب کرده:                          ۲ دسته (۱۰۰ گرم)

 

  • سیر له کرده:                                 ۵ حبه

 

  • رب انار:                                        ۵۰ گرم (۳ قاشق سوپخوری)

 

  • گوجه‌فرنگی:                                ۶ عدد متوسط

روش تهیه بادمجان گوده

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و از درازا برشی روی آن ایجاد کنید. آن‌گاه رویشان نمک بپاشید و یک ساعت کنار بگذارید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. سپس گردو، زولنگ و سیر را در همان تابه‌ تفت دهید و رب انار را بیفزائید.

حالا داخل بادمجان‌ها را با مخلوط گردو و سبزی پر کنید و در تابه مناسبی بچینید. اینک دایره‌ای از سر گوجه‌فرنگی‌ها بردارید، داخلشان را خالی کنید و اندکی نمک بپاشید.

اکنون داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مخلوط گردو پر کنید و دایره جدا کرده از گوجه‌فرنگی را سر جایش بگذارید، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را هم کنار بادمجان‌ها بچینید. اندکی آب در تابه بریزید و بادمجان گوده را بپزید تا بادمجان و گوجه‌فرنگی قدری نرم شود.

منبع: www.zendegionline.ir

بادمجان گوده گیلان

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

میل امام،املش

  این اثر در تاریخ ۲ آبان ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۱۰۶۴۶ به‌عنوان یکی از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس پوسته وردپرس قالب فروشگاهی وردپس