گردشگری ایران

بادمجان گوده گیلان

 

بادمجان گوده از غذاهای خوب و لذیذ گیلانی است که در زیر با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

مواد لازم برای 4-6  نفر

  • بادمجان قلمی:                                18 عدد

 

  • نمك:                                             به میزان لازم

 

  • روغن مخصوص سرخ‌كردنی:               به میزان لازم

 

  • گردوی آسیاب كرده:                         200 گرم

 

  • زولنگ آسیاب كرده:                          2 دسته (100 گرم)

 

  • سیر له كرده:                                 5 حبه

 

  • رب انار:                                        50 گرم (3 قاشق سوپخوری)

 

  • گوجه‌فرنگی:                                6 عدد متوسط

روش تهیه بادمجان گوده

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و از درازا برشی روی آن ایجاد كنید. آن‌گاه رویشان نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سرخ كنید. سپس گردو، زولنگ و سیر را در همان تابه‌ تفت دهید و رب انار را بیفزائید.

حالا داخل بادمجان‌ها را با مخلوط گردو و سبزی پر كنید و در تابه مناسبی بچینید. اینك دایره‌ای از سر گوجه‌فرنگی‌ها بردارید، داخلشان را خالی كنید و اندكی نمك بپاشید.

اكنون داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مخلوط گردو پر كنید و دایره جدا كرده از گوجه‌فرنگی را سر جایش بگذارید، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را هم كنار بادمجان‌ها بچینید. اندكی آب در تابه بریزید و بادمجان گوده را بپزید تا بادمجان و گوجه‌فرنگی قدری نرم شود.

منبع: www.zendegionline.ir

بادمجان گوده گیلان

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *