بادمجان گوده گیلان

 

بادمجان گوده از غذاهای خوب و لذیذ گیلانی است که در زیر با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

مواد لازم برای ۴-۶  نفر

  • بادمجان قلمی:                                ۱۸ عدد

 

  • نمک:                                             به میزان لازم

 

  • روغن مخصوص سرخ‌کردنی:               به میزان لازم

 

  • گردوی آسیاب کرده:                         ۲۰۰ گرم

 

  • زولنگ آسیاب کرده:                          ۲ دسته (۱۰۰ گرم)

 

  • سیر له کرده:                                 ۵ حبه

 

  • رب انار:                                        ۵۰ گرم (۳ قاشق سوپخوری)

 

  • گوجه‌فرنگی:                                ۶ عدد متوسط

روش تهیه بادمجان گوده

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و از درازا برشی روی آن ایجاد کنید. آن‌گاه رویشان نمک بپاشید و یک ساعت کنار بگذارید. در تابه مناسبی، روغن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. سپس گردو، زولنگ و سیر را در همان تابه‌ تفت دهید و رب انار را بیفزائید.

حالا داخل بادمجان‌ها را با مخلوط گردو و سبزی پر کنید و در تابه مناسبی بچینید. اینک دایره‌ای از سر گوجه‌فرنگی‌ها بردارید، داخلشان را خالی کنید و اندکی نمک بپاشید.

اکنون داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مخلوط گردو پر کنید و دایره جدا کرده از گوجه‌فرنگی را سر جایش بگذارید، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را هم کنار بادمجان‌ها بچینید. اندکی آب در تابه بریزید و بادمجان گوده را بپزید تا بادمجان و گوجه‌فرنگی قدری نرم شود.

منبع: www.zendegionline.ir

بادمجان گوده گیلان

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *