باقلا قاتق گیلانی

 

 

گیلانی

این غذا، یکی از غذاهای محلی، مخصوص نواحی شمال ایران است .

مواد لازم:

لوبیای مخصوص باقلاقاتق: 250 گرم

کره:200 گرم

سیر: یک بوته

تخم‌مرغ: 4-3 عدد

شوید: نصف فنجان تازه یا 100 گرم خشک

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

* لوبیای مخصوص باقلاقاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می‌کنیم . سپس پوست آن را می گیریم .

* سیر را پوست گرفته و خرد می‌کنیم و با کره کمی تفت می‌دهیم .

* باقلای پوست گرفته را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم.

* زردچوبه و شوید را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می‌کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود .

* نمک و فلفل آن را میزان کرده و 3 عدد تخم‌مرغ را هم می‌زنیم و به خورش اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می‌کشیم .

* یکی از تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می‌دهیم.

یادآوری:

1- اگر لوبیای باقلاقاتق را کمی سرخ کنیم ، هنگام پختن له نمی‌شود.

2- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد.

By مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *