بلالیت

 

بلالیت غذای محلی بندرعباس و بوشهر است.

مواد لازم:

ماکارونی یا ورمیشل ۳۰۰ گرم

شکر به میزان دلخواه

گلاب یک استکان

روغن یا کره ۱ ق غ

آب یک لیتر

هل ۱/۴ ق چ

درصورت تمایل می‌توانید از زعفران هم استفاده کنید

طرز تهیه:

آب را روی اجاق گذاشته تا بجوشد پس از آن ماکارونیها را در آن ریخته تا یک جوش بزند بعد آبکش می‌کنیم و آن را درقابلمه برمیگردانیم کمی گلاب و شکرو هل و یک قاشق غذاخوری کره یا روغن به آن می‌افزاییم. اگر دوست داشتید رنگ زیبایی داشته باشد می‌توانید زعفران به روی آن بریزیدو یا بجای شکر شیره خرما به میزان لازم اضافه کنید/ درضمن میتونید ماکارونی رو قبل از ریختن در آبجوش کمی تفت دهید تا هم خوشرنگ و هم خوش طعم تر شود.

بلالیت

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

4 thoughts on “بلالیت”
  1. بلالیت یک غذای عربی هست ومختص شهرهای جنوبی ایران نیست.به دلیل همجواری این استانها با کشورهای عربی اکثرغذاهای عربی درمنو غذایی مردم جنوب دیده می شود.که بیشتردرماه مبارک رمضان ودرماههای دیگربه عنوان صبحانه سرو می شود.ورمیشل گزینه خوبی برای درست کردن بلالیت نیست.درایران درفروشگاههایی که موادغذایی خارجی می فروشند رشته مخصوص بلالیت عرضه می شود.بلالیت باتخم مرغ سرو می شود.

    1. باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…

      بسیار ممنونم بابت حسن توجه شما و اطلاعاتی که به ما فرمودید…

      موفق باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *