به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

ترحلوا با هویج،افطاری استان همدان

ترحلوا با هویج افطاری استان همدان

 

 

 

مواد تشکیل دهنده:
هویج : نیم کیلو
شکر : یک استکان
زعفران : نصف استکان
گلاب : یک استکان
روغن : نصف استکان
آرد برنج : یک پیمانه
هل آسیاب شده : ۳ عدد
دارچین : به مقدار لازم

متن دستور آشپزی:

ترحلوای هویج یکی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین کنید.

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

همچنین ببینید

نافله خوزستانی

  نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست. گوشت چرخ کرده و آرد ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *