ترحلوا با هویج،افطاری استان همدان

ترحلوا با هویج،افطاری استان همدان

ترحلوا با هویج افطاری استان همدان

 

 

 

مواد تشکیل دهنده:
هویج : نیم کیلو
شکر : یک استکان
زعفران : نصف استکان
گلاب : یک استکان
روغن : نصف استکان
آرد برنج : یک پیمانه
هل آسیاب شده : ۳ عدد
دارچین : به مقدار لازم

متن دستور آشپزی:

ترحلوای هویج یکی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین کنید.

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *