تهتالی
تهتالی از غذاهای محلی اراک است.
دستور شماره یک
مواد لازم
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
پیاز ۳ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد بزرگ
طرز تهیه: تتالی (ته تالی)
چاشنیهای غذا:
غوره، لواشک، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، رب گوجه فرنگی هر کدام به میزان دلخواه
نصف قاشق غذاخوری، به اندازهای که کف تابه چرب شود روغن را در تابه میریزیم. ۲ عدد از پیازها را نگینی خورد میکنیم و درتابه میریزیم. یکی از پیازها را در گوشت چرخکرده رنده میکنیم و خوب ورز میدهیم وکمی نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به گوشت اضافه میکنیم. به اندازه کمتر از کف دست از گوشت چرخ کرده برمیداریم و به شکل گرد درمی آوریم و روی پیاز در تابه میچینیم. سیب زمینیها را پوست کنده و بصورت گرد، گرد میبریم و روی گوشتها میچینیم، همینطورگوجه فرنگیها و فلفل را گرد میکنیم و روی سیب زمینی میچینیم. سپس مواد چاشنی غذا را اضافه میکنیم. در آخر هم رب گوجه را در یک لیوان آب حل میکنیم و روی غذا میریزیم.
درب تابه را میگذاریم وشعله گاز را کم میکنیم تا به آرامی بپزد، این غذا بانان سرو میشود.
دیدگاهتان را بنویسید