گردشگری ایران

خورشت بز قرمه

 

خورشت بز قرمه از غذاهای سنتی کرمان است که به دلیل داشتن نخود، گوشت و کشک بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. خورشت بز قرمه را میتوانید با نان و یا با برنج میل کنید.

مـواد اولیه:

یک پیمانه نخود

4 عدد پیاز متوسط

یک بوته سیر

500 گرم گوشت بدون استخوان

کشک به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده

نعنا داغ به مقدار لازم

گردو خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. برای تهیه خورش بز قرمه ابتدا نخودها را از قبل بمدت دو ساعت خیس کنید، پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید و تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید. حال گوشت را بریزید، سپس تفت دهید.

2. آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود. نخودها را داخل قابلمه گوشت که با پیاز و سیر تفت داده اید بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً بکوبید و له کنید.

3. کشک و زعفران را به خورش اضافه کنید و نمک را نیز به خورش بز قرمه اضافه کنید، روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد. خورش بز قرمه آماده است آن را در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین کرده و سرو کنید.

منبع: www.bartarinha.ir

خورشت بز قرمه

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *